Znajdź nas na:

JARS Sp. z o.o.

Adres
ul. Kościelna 2a 05-119 Legionowo/ Łajski
Telefon (48) 22 783 17 34
Faks (48) 32 204 11 56

Artykuły mleczarskie i nabiał: badania fizykochemiczne

Między innymi:
masło, 
sery dojrzewające,
sery niedojrzewające,
mleko surowe, 
mleko pasteryzowane, 
napoje mleczne
fermentowane,
serwatka,
mleko w proszku,

lody
i mrożone desery mleczne, itp.

Masa netto 
Objętość 
Napowietrzenie lodów 
Białko 
Sucha masa / wilgotność 
Sucha masa beztłuszczowa 
Liczba kwasowa 
Liczba nadtlenkowa 
Tłuszcz całkowity 
Popiół ogólny 
Sól 
Kwasowość 
Cukry ogółem 
Laktoza 
Odczyn pH 
Zanieczyszczenia mechaniczne, mineralne 
Rozpuszczalność 
Skład kwasów tłuszczowych: 
Profil kwasów tłuszczowych 
Kwasy omega-3 
Suma kwasów nasyconych i nienasyconych 
Cholesterol
Sterole roślinne
Witaminy: A, grupa B, E, K, C, D 
Metale ciężkie: Hg, Pb, Cd, As 
Składniki mineralne: Ca, Fe, Mg, Zn, Na, K itp. 
Konserwanty 
Kwas sorbowy i benzoesowy 
Sztuczne barwniki 
Mykotoksyny: 
Aflatoksyna M1 
Ochratoksyna A 
Alergeny: 
Białka orzechów, soi, gluten 
Antybiotyki i pozostałości innych leków weterynaryjnych 
Obecność i zawartość leków wetwrynaryjnych 
Obecność antybiotyków i innych substancji hamujących – test Delvotest

Mając na względzie ochronę i bezpieczeństwo Twoich danych osobowych, firma Bio-Tech Media sp. z o.o., przykładając szczególną wagę do ich ochrony, dostosowała swoje zasady ich przetwarzania do obowiązującego od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) z dnia 27 kwietnia 2016 r. nr 2016/679

Nasza zaktualizowana polityka prywatności wprowadza wszystkie pozytywne zmiany, w tym sposób, w jaki zbieramy, przetwarzamy i przechowujemy Twoje dane osobowe. Przedstawia sposób, w jaki możesz się z nami skontaktować, aby skorzystać z przysługujących Ci praw.

W tej chwili nie musisz podejmować żadnych działań, ale jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z naszą polityką prywatności.

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności ›
Rozumiem