Znajdź nas na:

JARS Sp. z o.o.

Adres
ul. Kościelna 2a 05-119 Legionowo/ Łajski
Telefon (48) 22 783 17 34
Faks (48) 32 204 11 56

Wyroby mięsne i garmażeryjne: badania fizykochemiczne

Zadaj zapytanie ofertowe

Wyroby i produkty mięsne, wyroby garmażeryjne i potrawy kulinarne gotowe, półprodukty garmażeryjne, itp. Masa netto 
  • Procentowa zawartość składników 
  • Hydroksyprolina /kolagen 
  • Białko 
  • Sucha masa / wilgotność 
  • Tłuszcz wolny i całkowity 
  • Skrobia 
  • Sól 
  • Popiół ogólny 
  • Witaminy: A, grupa B, E, K, 
  • Metale ciężkie (Hg, Pb, Cd,As) 
  • Składniki mineralne: Ca, Fe, Mg, Zn, Na, K itp. 
  • Benzo(a)piren 
  • Dioksyny i dioksynopodobne PCB 
Dodatki do żywności: 
  • Azotany i azotyny 
  • Fosfor ogólny i polifosforany 
  • Konserwanty 
Skład kwasów tłuszczowych: 
  • Profil kwasów tłuszczowych 
  • Kwasy omega-3 
  • Suma kwasów nasyconych i nienasyconych 
  • Choresterol 
  • Obecność i identyfikacja GMO
  • Zafałszowanie mięsem innych gatunków zwierząt
  • Obecność alergenów: białka orzechów, mleka, soi, gluten

Mając na względzie ochronę i bezpieczeństwo Twoich danych osobowych, firma Bio-Tech Media sp. z o.o., przykładając szczególną wagę do ich ochrony, dostosowała swoje zasady ich przetwarzania do obowiązującego od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) z dnia 27 kwietnia 2016 r. nr 2016/679

Nasza zaktualizowana polityka prywatności wprowadza wszystkie pozytywne zmiany, w tym sposób, w jaki zbieramy, przetwarzamy i przechowujemy Twoje dane osobowe. Przedstawia sposób, w jaki możesz się z nami skontaktować, aby skorzystać z przysługujących Ci praw.

W tej chwili nie musisz podejmować żadnych działań, ale jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z naszą polityką prywatności.

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności ›
Rozumiem