Znajdź nas na:

JARS Sp. z o.o.

Adres
ul. Kościelna 2a 05-119 Legionowo/ Łajski
Telefon (48) 22 783 17 34
Faks (48) 32 204 11 56

Artykuły mleczarskie i nabiał: badania mikrobiologiczne

Między innymi:
masło,
sery dojrzewające,
sery niedojrzewające,
mleko surowe,
mleko pasteryzowane,
napoje mleczne fermentowane, serwatka,
mleko w proszku,
lody
i mrożone desery mleczne, itp.

   - liczba Listeria monocytogenes 
   - obecność Salmonella spp. 
   - liczba bakterii z grupy coli.  
   - liczba Escherichia coli 
   - liczba gronkowców koagulazo-dodatnich 
   - liczba bakterii tlenowych mezofilnych 
   - Enterobacter sakazakki 
   - Drożdże i pleśnie 
   - liczba Enterobacteriaceae 
   - przypuszczalne Bacillus cereus 
   - Enterokoki kałowe 
   - Campylobacter 
   - liczba bakterii kwaszących typu mlekowego 
   - liczba bakterii charakterystycznych 
     - jogurtowych

Mając na względzie ochronę i bezpieczeństwo Twoich danych osobowych, firma Bio-Tech Media sp. z o.o., przykładając szczególną wagę do ich ochrony, dostosowała swoje zasady ich przetwarzania do obowiązującego od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) z dnia 27 kwietnia 2016 r. nr 2016/679

Nasza zaktualizowana polityka prywatności wprowadza wszystkie pozytywne zmiany, w tym sposób, w jaki zbieramy, przetwarzamy i przechowujemy Twoje dane osobowe. Przedstawia sposób, w jaki możesz się z nami skontaktować, aby skorzystać z przysługujących Ci praw.

W tej chwili nie musisz podejmować żadnych działań, ale jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z naszą polityką prywatności.

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności ›
Rozumiem