Znajdź nas na:

JARS Sp. z o.o.

Adres
ul. Kościelna 2a 05-119 Legionowo/ Łajski
Telefon (48) 22 783 17 34
Faks (48) 32 204 11 56

Wyroby mięsne i garmażeryjne: badania mikrobiologiczne

Zadaj zapytanie ofertowe

Mięso, wyroby i produkty mięsne (m.in. mięso mielone, mięso odkostnione mechanicznie MOM, wyroby mięsne, przetwory mięsne).
  • liczba bakterii tlenowych mezofilnych
  • liczba Escherichia coli 
  • obecność Salmonella spp. 
  • liczba gronkowców koagulazo-dodatnich 
  • obecność bakterii beztl przetrwalnikujących 
  • liczba Listeria monocytogenes 
  • obecność bakterii z grupy coli 
  • Pseudomonas spp. 
  • Clostridium perfringens 
  • bakterie kwaszące typu mlekowego, 
  • Campylobacter

 

Wyroby garmażeryjne i potrawy kulinarne gotowe; półprodukty garmażeryjne, itp.
  • liczba Escherichia coli 
  • liczba gronkowców koagulazo-dodatnich 
  • liczba Listeria monocytogenes 
  • obecność Salmonella spp. 
  • obecność bakterii z grupy coli 
  • obecność bakterii beztl przetrwalnikujących 
  • liczba pleśni 
  • liczba drożdży (wyroby niemięsne do 40%) 
  • Clostridium perfringens

Mając na względzie ochronę i bezpieczeństwo Twoich danych osobowych, firma Bio-Tech Media sp. z o.o., przykładając szczególną wagę do ich ochrony, dostosowała swoje zasady ich przetwarzania do obowiązującego od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) z dnia 27 kwietnia 2016 r. nr 2016/679

Nasza zaktualizowana polityka prywatności wprowadza wszystkie pozytywne zmiany, w tym sposób, w jaki zbieramy, przetwarzamy i przechowujemy Twoje dane osobowe. Przedstawia sposób, w jaki możesz się z nami skontaktować, aby skorzystać z przysługujących Ci praw.

W tej chwili nie musisz podejmować żadnych działań, ale jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z naszą polityką prywatności.

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności ›
Rozumiem